Bhaaloo története

A Bhaaloo család több éves tervezés, finomítás után kezdett alakot ölteni. Bao maci, Meu a cica és Yap a kutya. Önálló egyéniségek, mint ahogy mi is mindannyian.

És itt jön a lényeg:

Ezeket az ékszereket mindenki egy kicsit személyre szabhatja magának. Ettől is különbözik bármely más ékszertől. Nem lesz két egyforma darab, bár az alapok hasonlóak. Sokszínű és sokféle variáció jöhet létre mindenki kedve szerint. Ki-ki a saját, a neki legkedvesebb verziót hordhatja gyűrű vagy medál formájában. Olyan színű kővel és olyan anyagból, amit választott. Így mindenki egy kicsit tovább tervezi velem együtt.

A forma-védett ékszercsalád gondos kivitelezésére is nagy hangsúlyt fektettem. Mivel tömör ezüst komoly grammsúllyal, a minőségi kivitelezés elengedhetetlen.

Saját innováció a medálok kétbújtatós hátoldali kialakítása.

Szintén azt a célt szolgálja, hogy legyen több egyéni választási lehetőség. Különféle vastagságú lánc fűzhető bele, akár ezüst, akár arany, akár bőr. Ezt mind a leendő tulajdonos határozza majd meg a megrendeléskor.

Bármire is fűzzük fel, egy biztos: nem kell igazgatni, forgatni, mindig tökéletesen áll majd a láncon.

Választhatsz magadnak egy olyan saját kabalát, ami minőségi, nemes anyagból készült és féldrágakövekkel díszített, amihez hozzátetted a személyiséged és így egyedivé varázsoltad.

Letisztult, trendi és elegáns vonalvezetésű, egyedi Bhaaloo ékszer – ami tükrözi a stílusod!